Etupenkit poissa käytöstä koronavirusepidemiasta johtuen busseissa

KORONAVIRUSEPIDEMIAN KOURISSA

Koronavirusepidemia löi matkailualalle ja sitä kautta myös bussialalle todella kovasti keväällä. Alkushokin jälkeen kuitenkin olemme pyrkineet löytää keinoja turvallisen matkustamisen luomiseksi. 

 
Koronavirusepidemia  pysäytti lähes kaiken niin myös suuren osan busseistamme. 🚌
Ja tilanne on todella haastava. Toukokuussa meillä tulee olemaan enää noin kolmas osa vuoden takaisesta työn määrästä, mikä tarkoittaa, että kaikille työntekijöille niitä ei riitä.
Meille tärkeintä on kuitenkin yrityksen sekä tietenkin työntekijöidemme hyvinvointi, myös taloudellinen. Olemmekin päättäneet, että emme yrityksen yksipuolisella päätöksellä lomauta ketään kokoaikaisesti niin kauan kuin se vain on taloudellisesti yritykselle mahdollista. 💪
Kuten lehdistä olemme saaneet lukea, joidenkin työttömyyskassojen käsittelyajat ja tukien maksut tulevat viivästymään hakemusten suuren määrän vuoksi jopa kuukausilla. Tämä tarkoittaa, että kokoaikaisesti lomautetut työntekijät voisivat joutua olemaan jopa useita kuukausia ilman minkäänlaisia tuloja. Tällaisilla asioilla voi olla kohtalokkaita ja kauaskantoisia vaikutuksia yksittäisten ihmisten elämään, kuten menneet lamat ovat meille todistaneet. Lisäksi useat työntekijät eivät kuulu mihinkään työttömyyskassaan, jolloin kokoaikainen lomautus johtaisi radikaaliin tulotason laskemiseen.
Aiommekin tehdä parhaamme, jotta emme joudu asettamaan työntekijöitämme tällaiseen tilanteeseen, jossa heillä ei olisi kuukausiin minkäänlaista tulonlähdettä tai tulotaso romahtaisi alle puoleen normaalista. Me pyrimme tarjoamaan edes osa-aikaista työtä kaikille työntekijöillemme tilanteesta huolimatta niin kauan kuin vain mahdollista.
Selviämme tästä varmasti yhdessä, kunhan kaikki kannamme kortemme kekoon ja toimimme vastuullisesti.
Muistetaan pitää huoli toisista näinä vaikeina aikoina! ☺
Ps. Meidän kuljettajat ovat enemmän kuin valmiita taas palvelemaan teitä suurella sydämellä ja ammattitaidolla niin nyt kuin tulevaisuudessakin! 🚌
 

Tilausajoissa poikkeusolot on otettu järjestelyissä huomioon:
🥇Bussin kosketuspinnat desifioidaan aina ajojen välissä
🦠 Asiakkaille on bussissa saatavilla käsidesiä
🧤Kuljettaja käyttää suojahanskoja palvellessaan asiakkaita
‼️ Bussissa on asiakkaille turvavälit kohdallaan

Scroll to Top
Vieritä ylös