rEKRYTOINTI

TULE MEILLE TÖIHIN!

Olemme oululainen vuonna 2006 perustettu perheyritys. Yrityksessämme työskentelee vuonna 2022 arviolta noin 70 alansa ammattilaista erinäisissä tehtävissä. Työnantajana pyrimme panostamaan työntekijöidemme työhyvinvointiin ja räätälöimme työvuorolistat aina kuljettajien toiveiden pohjalta. 

Toimitusjohtaja ja perustaja, Rauli Lindeman, on toiminut linja-autoalalla Oulun alueella johtotehtävissä 1980-luvulta lähtien. Vuoteen 2014 asti toimimme pelkästään tilausajoliikenteessä, jonka jälkeen laajensimme toimintaamme ja nykyisin liikennöimme osaa Oulun seudun liikenteestä. Olemme kasvattaneet liiketoimintaamme perustamisesta lähtien rauhalliseen tahtiin vakaalle pohjalle.

Lisää tarinoita meistä ja työntekijöistämme löydät blogistamme ja Facebook-sivuiltame!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Linja-autonkuljettaja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ouluun 

Liikenteemme lisääntyi elokuussa Kempeleen linjoilla ja aloitamme yhden uuden linjan vuodenvaihteessa, jonka johdosta haemme nyt lisää kuljettajia joukkoomme. 

Haemme linja-autonkuljettajia Ouluun kokoaikaiseen työsuhteeseen. Halutessasi osa-aikainen työsuhde on myös mahdollinen. Työnkuva koostuu pääasiassa linja-autonkuljettajana toimimisessa Oulun joukkoliikenteen linjoilla. Liikennöimme Oulun joukkoliikenteen linjoja 7, 10, 50, 51, 63 ja 64 sekä Cityliikenteen linjoja A, B, C ja D. Pisimmät liikennöintisopimuksemme ovat voimassa Oulun kaupungin kanssa vielä yli kahdeksan vuotta. 

Olemme oululainen vuonna 2006 perustettu perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 70 alansa ammattilaista erinäisissä tehtävissä. 

Räätälöimme työvuorot kuljettajien toiveiden mukaisesti. Ajojärjestelijämme pyytävät kaikilta kuljettajilta työvuorotoiveet aina kahden viikon välein seuraavalle työvuorolistalle. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin, jotta kaikilla olisi mielekkäitä vuoroja.

Odotamme sinulta:
– Olet joustava ja kykenet omatoimiseen työskentelyyn.
– Viihdyt asiakaspalvelutyössä ja sinulla on turvallinen sekä taloudellinen ajotapa.
– Selviytyäksesi työstä edellytämme, että tulet toimeen suomen kielellä.
– Sinulla on D-ajokortti sekä digipiirturissa käytettävä kuljettajakortti että voimassaoleva linja-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Työnkuva koostuu pääasiassa linja-autonkuljettajana toimimisesta Oulun seudun liikenteessä. Työ on vuorotyötä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen Oulun seudun liikenteessä linja-autonkuljettajana toimimisesta. Palkkauksen osalta noudatamme AKT/ALT työehtosopimusta. Työt alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään lokakuussa 2023.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi meille samantien!  

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse: hakemukset@oubus.fi 

OUBUS HENKILÖKUNTA LINJA-AUTONKULJETTAJA TYÖPAIKKA BUSSIKUSKI OULU REKRY AVOIN TYÖPAIKKA

paikallinen

Olemme oululainen perheyritys, jonka toimistusjohtaja Rauli Lindeman on toiminut linja-autoalalla johtotehtävissä yli 30 vuotta.
Oulu ja paikallisuus ovat meille tärkeitä asioita, ja haluamme olla mukana kehittämässä oululaista joukkoliikennettä sekä matkailua. 

Oulu ja paikallisuus ovat meille tärkeitä asioita, ja haluamme olla mukana kehittämässä niitä.

 

vastuullinen

Täytämme toiminnallamme tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset ja noudatamme ajoissamme aina voimassa olevia työ- ja lepoaikalakeja. Huolehdimme kalustostamme huolto-ohjelmien mukaisesti ja haluamme taata aina turvallisen matkustamisen. 

Kehitämme toiminnan ympäristöystävällisyyttä säännöllisesti minimoimalla joutokäynnit, kouluttamalla henkilöstömme taloudelliseen ajotapaan ja päivittämällä kalustoamme minimoidaksemme hiilijalanjälkemme.

perheyritys

Yrittäjyys on meille tärkeä asia ja omissa hankinnoissamme pyrimme aina painottamaan toimittajan paikallisuutta sekä yrittäjyyttä. 

Haluamme palvella asiakasta aina henkilökohtaisesti.

 
Scroll to Top
Vieritä ylös