Liikennepalvelulain mukainen tiedonanto

Oubus Oy on oululainen perheyritys, jonka perustajalla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä linja-autoalalla. Kokenut ja ammattitoinen henkilökunta ovat avain laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan.

Oubus Oy tarjoaa asiakkailleen henkilöliikenneluvan nojalla linja-autoalan palveluja lähinnä Oulun alueella. Liikennöimme osaa Oulun joukkoliikenteestä sekä tilausmatkoja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tilausajosta voi pyytää tarjouspyynnön meiltä soittamalla, sähköpostitse tai internet-sivujen tarjouspyyntölomakkeella. 

PALVELUT SEKÄ HINNAT

Harjoitamme linja-autoliikennettä koko Suomen alueella joukkoliikenneluvan ja yhteisöluvan mukaisesti toimipisteeltämme Oulusta käsin. Tilausajoja tarjoamme asiakkaillemme myös Suomesta ulkomaille, joita varten meillä on yhteisöluvat EU:n alueella harjoitettavaan liikenteeseen sekä erillinen lupa järjestää tilausajoja Venäjälle. Paikallisliikennettä harjoitamme Oulun seudulla. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja koulutamme heitä säännöllisesti entistä paremman palvelun varmistamiseksi. Oulun joukkoliikenteen linjojen käytössä olevat aikataulut, liput, maksutavat ja niiden hinnat löytyvät Oulun joukkoliikenteen nettisivuilta (www.oulunjoukkoliikenne.fi). Tilausajojen hinnat sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa ja niissä sovelletaan yleisiä sopimusehtojamme (https://oubus.fi/sopimusehdot/). Tilausajoissa maksutapana käy sovituin ehdoin käteinen, sähköposti- tai verkkolaskutus.

BUSSIT

Kalustomme koostuu kahdestakymmenestä 13-60-paikkaisesta linja-autosta. Kalustostamme löytyy eri tarkoituksiin soveltuvia linja-autoja kuten matalalattiabusseja, turistibusseja sekä minibusseja. Matalattiabussit soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille sekä lastenvaunujen kanssa liikkuville. Matalattiabusseista löytyy myös invaramppi sekä rekisteröity pyörätuolipaikka asinamukaisille kiinnitystavoilla. Kaikissa tubusseissamme on kuljettajalle alkolukko turvallisuuden takaamiseksi. Kaikista turistibusseista löytyy lisäksi turvavyöt kaikille matkustajille. Huollamme linja-autoja säännöllisesti turvallisuuden takaamiseksi.

AUKIOLOAJAT JA POIKKEUKSET

Toimistomme on auki sovittuina ajankohtina. Tiedotamme palveluistamme sekä mahdollisista muutoksista ja peruutuksista aina osoitteessa www.oubus.fi tai Facebook-sivuillamme. Vahvistetussa tilausajossa tapahtuvista muutoksista tiedotamme suoraan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Liikennöimiemme Oulun joukkoliikenteen linjojen käytössä olevista aikatauluista, lipuista ja niiden hinnoista tiedotetaan Oulun joukkoliikenteen toimesta. Oulun joukkoliikenne huolehtii myös poikkeusreittien ja -aikataulujen tiedottamisesta osoitteessa nettisivuillaan.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA PALAUTTEET

Asiakaslähtöisyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti palautteiden avulla. Palautteita vastaanotamme suoraan asiakkailta tai kuljettajiemme kautta. Palautetta palveluistamme voit jättää meille suoraan sähköpostitse palaute@oubus.fi tai puhelimitse 044 3828200. Käsittelemme kaikki asiakkailta tulevat palautteet viipymättä ja vastaamme aina niihin mahdollisimman pian. Korvaamme asiakkaalle mahdollisesta virheellisestä toiminnastamme aiheutuneen välittömän haitan, mutta emme välillisiä vahinkoja. Mahdolliset korvaukset sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

HENKILÖKUNTAMME

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 30 alansa ammattilaista. Toimiston henkilökunta on alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus linja-autoalalla toimimisesta. Henkilökunta ylläpitää ammattitaitoa osallistumalla säännöllisesti erinäisiin koulutuksiin ja seminaareihin. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti ammattitaidon ylläpitämiseksi ja asiakkaiden palveluiden kehittämiseksi. Olemme laatineet kuljettajillemme erillisen ohjeistuksen päivittäisiin toimintoihin työssä, joita päivitämme jatkuvasti. Huoltomme ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaluston kunnosta huolto-ohjelmien mukaisesti.

LISÄTIETOA

Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.
Scroll to Top
Vieritä ylös