TILAUSAJOT

Laadukas ja monipuolinen kalusto yhdistettynä palveluhenkiseen henkilökuntaan takaavat puitteet onnistuneelle matkalle.

Kalustomme koostuu 13-60-paikkaisista busseista, joista löytyy varmasti sopiva jokaiseen tarpeeseen. Palvelemme niin yksityisissä kuljetustarpeissa, kisa- ja pelimatkoissa, luokkaretkissä kuin isoissa tapahtumissa joustavasti ja laadukkaasti. Meidän kuljettajat puhuvat tarpeen mukaan niin suomen, englannin, ruotsin, saksan kuin kreikan kieltä.
oubus@oubus.fi  / +358443828200 

Tyytyväiset asiakkaat

Onnistunut tilausajo muodostuu kokonaisuudesta ja me olemme teitä varten aina tilausajon suunnittelusta lähtien.
Olemme tehneet pitkään yhteistyötä useiden urheiluseurojen ja yritysten kanssa. Olipa kyseessä pieni yksittäinen tilausajo tai pidempi sopimus, asiakastyytyväisyys on aina tärkein mittari palvelullemme.

palvelualtis henkilökunta

Me autamme sinua kaikessa matkaasi liittyvissä asioissa, halutessanne suunnittelemme aikataulut ja reitit matkallenne. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajamme ovat palveluksessanne koko matkan ajan kaikissa tilanteissa. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti asiakaspalvelun ja ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.
Lue tarinoita kuljettajistamme blogistamme!

Volvo 9500 Tilausajobussi BPH-625

Laadukas kalusto

Nykyaikaiset turistibussimme takaavat mukavan matkustamisen kaikissa olosuhteissa.
Kalustomme koostuu monipuolisesta valikoimasta 19-60 -paikkaisia tilausajobusseja sekä 13-47 -paikkaisia matalalattiabusseja. 
Kaikista tilausajoautoista löytyy vakiovarusteina WC, turvavyöt kaikille matkustajille, säädettävät istuimet, pistokepaikkoja ja paljon muuta.
Lue lisää busseista!

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Linja-autolla matkustaminen on ympäristöystävällinen henkilöliikennemuoto. Tilausajot ovat joustava ja ekologinen vaihtoehto isojen ryhmien kuljetuksiin ja matkoihin.
Kehitämme toiminnan ympäristöystävällisyyttä jatkuvasti minimoimalla joutokäynnit, kouluttamalla henkilöstömme taloudelliseen ajotapaan ja päivittämällä kalustoamme minimoidaksemme hiilijalanjälkemme.

Lue lisää keinoistamme kehittää toimintaamme entistä ympäristöystävällisempään suuntaan!

Lähetä tarjouspyyntö meille

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET - UKK

miten koronavirus vaikuttaa tilausajopalveluihin?

 • Asiakaspalvelumme kaikkeen matkaan liittyvissä asioissa. Puhelinnumeromme ovat aina ilmaisia, jotta yllättäviä kuluja ei synny.
 • Tilausajobusseissa on desifiointiaineet, joita suosittelemme kaikkien matkustajien käytettäväksi. Lisäksi kiinnitämme huomiota tavallista enemmän bussien puhdistamiseen ja desifioimme bussien kosketuspinnat aina ajojen jälkeen.
 • Halutessasi kuljettaja käyttää maskia palvellessaan asiakkaita.
 • Voit halutessasi varata isomman linja-auton, jossa jokaiselle matkustajalle on esimerkiksi oma penkkirivi turvavälien takaamiseksi.
 • Koronaviruksen leviämisen estämiseksi, suosittelemme ettet matkusta, jos sinulle on flunssan oireita. 

mitä tilausajon hintaan sisältyy?

 • Asiakaspalvelumme kaikkeen matkaan liittyvissä asioissa. Puhelinnumeromme ovat aina ilmaisia, jotta yllättäviä kuluja ei synny.
 • Tarpeeseen sopiva bussi, joka on aina siisti ja turvallinen.
 • Ammattilaisten ja palveluhaluisten kuljettajiemme palvelu matkan aikana.
 • 24/7-tilausajopäivystys, mikä mahdollistaa tilausajon tilaamisen sekä muutokset lyhyelläkin varoitusajalla.
 • Siivoamme ja pesemme bussit aina tilausajojen jälkeen. Tarjoushintaan kuuluu normaali 30 minuutin siivous. 

miten tilausajo eroaa normaalin automatkan suunnittelusta? 

 • Linja-autolla matkan teko on yleensä hieman henkilöautoa hitaampaa, joten matkalle on syytä varata hieman enemmän aikaa.
 • Ajo- ja lepoaikalaki säätelee kuljettajien ajoaikoja, jonka vuoksi matkalle tulee suunnitella lakisääteisiä taukoja. Kerromme mielellään lisää näistä varauksen yhteydessä. Esimerkiksi 4,5 tunnin ajon jälkeen linja-autonkuljettajan on aina pidettävä vähintään 45 minuutin tauko. 
 • Isolla linja-autolla ei pääse ajamaan kaikkiin paikkoihin. Linja-autot voivat olla yli 14 metriä pitkiä, joten on hyvä huomioida ettei pienille hiekkateille tai ahtaille kävelykujille voi niillä ajaa.

Mitä kieliä kuljettajat puhuvat? 

 • Suurin osa kuljettajistamme puhuu sujuvan suomen kielen lisäksi englantia. Lisäksi meiltä löytyy kuljettajia, jotka osaavat muun muassa ruotsia, saksaa, ranskaa ja kreikkaa. Muistathan varausta tehdessä ilmoittaa, jos teille on tärkeää kuljettajan kielitaito.

 

Scroll to Top
Vieritä ylös