MATKAILU OULUSSA JA LÄHIALUEILLA

HAILUOTO & Hailuodon Panimo

Hailuoto on Oulun eteläpuolella sijaitseva saari, johon on lauttayhteys Oulunsalosta. Matka Oulun keskustasta Hailuotoon kestää noin tunnin, Oulunsalon lauttarantaan matkaa on noin puoli tuntia ja lauttamatka kestää suurin piirtein saman verran. Bussilla on aina etuajo-oikeus lauttaan, joten ruuhkista ei tarvitse huolehtia 

Hailuoto on ainutlaatuinen matkakohde ja tarjoaa monipuolisia kohteita ja palveluita. Hailuodon toisessa päässä sijaitseva Marjaniemi on varmasti tunnetuin matkakohde. Marjaniemessä on pitkät perinteet satamana ja kalastuspaikkana, mutta se tarjoaa matkailijoille myös paljon muuta kuten laajan kattauksen ravintoloita sekä  hienot rannat. 

Hailuodon kylän tuntumassa sijaitseva Hailuodon Panimo on Suomen ensimmäinen luomupanimo, jossa valmistaan saksalaistyylisiä  oluita ilman säilöntä- ja lisäaineita. Hailuodon Panimossa on mahdollisuus myös päästä panimokierrokselle, jossa pääsee näkemään miten oluen valmistus  tapahtuu. Panimolla on oma Pubi ja Puoti, jossa voi nauttia panimon omia virvokkeita ja tehdä ostoksia kotiin tuliaiseksi. 

Hailuodon panimo Hailuoto panimobussi bussi tilausajo
Hailuoton panimo bussi vierailu päivämatka Oulusta

OULU

Ainolan puisto Oulu kuljetus
Oulu Toripoliisi VisitOulu Tori
Oubus Tilausajot tilausliikenne oulu haukipudas kiiminki ii pudasjärvi charter bus
Nallikari Oulu Talvi

MATKAT

Haluamme olla mukana Oulun alueen elinvoimaisuutta lisäämällä lähialueiden matkailua. Järjestämme yhdessä muiden toimijoiden kanssa kuljetuksia vierailukohteisiin lähialueille. Palvelemme myös kansainvälisiä vieraita, kuljettajiltamme sujuu niin suomen, ruotsin, englannin, ranskan, saksan kuin kreikan kielikin.

KOULUKULJETUKSET

Tarjoamme kuljetuksia päiväkoti- ja kouluryhmille busseilla. Olipa kyseessä viikon kestävä luokkaretki ulkomaille, päiväretki Kierikkiin tai lyhyitä kuljetuksia Oulun kaupungin sisällä; ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme hoitavat ne turvallisesti ja laadukkaasti. Kaikista busseistamme löytyy alkolukko kuljettajalle.

Bussivarikon palvelut Ruskossa

Muut palvelut

Asennamme ja kalibroimme Alcolock V3-alkolukot edullisesti ja nopeasti. Lisäksi varikollamme on harjapesuri busseille sekä mahdollisuus tyhjentää bussin WC. Vuokraamme myös busseja ilman kuljettajaa. Vuokrauksista sovitaan aina tapauskohtaisesti. Voit myös ostaa mainostilaa busseistamme ja saada näkyvyyttä omalle yrityksellesi!

Scroll to Top
Vieritä ylös