BUSSIMAINONTA
OULUN JOUKKOLIIKENTEESSÄ

ULKOMAINONTA

Bussien ulkomainoksilla tavoitat paikallisesti tuhansia ihmisiä päivittäin. Me tarjoamme mainospaikkoja Oulun joukkoliikenteen busseissa useilla linjoilla. Linjat kulkevat Oulun keskustan, Kastellin, Kempeleen ja Oulunsalon alueella. Voit valita haluatko mainoksesi bussin pysäkin puoleiselle sivulle, tien puoleiselle sivulle tai molemmille. Hinnat alk. 100€/kpl

SISÄMAINONTA

Oulun joukkoliikenteessä tehdään vuosittain noin kymmenen miljoonaa matkaa. Jos haluat tavoittaa joukkoliikenteen matkustajat Oulussa ja Kempeleessä, on paras tapa siihen penkkimainokset. Näitä mainoksia matkustajan on mahdoton olla huomaamatta!

DIGINÄYTÖT

Oulun joukkoliikenteen ainoat diginäytöt ovat Citybusseissa. Nämä 32 tuumaiset pystynäytöt löytyvät linjoilta A, B ja C, jotka liikennöivät päivittäin Oulun keskustan ja Värtön, Limingantullin sekä Raksilan alueella. Diginäytöissä voi toteuttaa kuvien lisäksi videomainoksia.

PAIKKASIDONNAINEN MAINONTA

Citybussien näytöissä on uutuutena paikkasidonnainen mainonta. Voit valita itse missä kohtaa reittiä juuri teidän mainos näkyy.


Jätä alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä niin kerromme mielellään lisää erilaisista mainospaikoista.
Scroll to Top
Vieritä ylös