BUSSIT

Matkusta mukavasti

NYKYAIKAISET
TURVALLISET
BUSSIT

Meiltä löytyy busseja 10-paikkaisista aina yli 60-paikkaisiin saakka, jokaiseen tarpeeseen. Huollamme bussejamme säännöllisesti omalla korjaamollamme sekä merkkikorjaamoissa, mikä takaa turvallisen ja luotettavan matkustamisen. Lisäksi teemme busseille joka ajon jälkeen sekä ulko- että sisäsiivouksen,
– siisti bussi on mukava aloitus matkalle.

Kaikista busseistamme löytyy alkolukko kuljettajalle turvallisen matkanteon takaamiseksi, ja lisäksi kaikissa turistibusseissa on turvavyöt kaikille matkustajille.

bussiKALUSTO

ERIKOISBUSSIT

MINIBUSSIT

TURISTIBUSSIT

Tilausajot Oubus Oulu linja-auto bussi tilausbussi henkilökuljetus ryhmämatkat

TURISTIBUSSIT

37-60-paikkaisista turistibusseistamme löytyvät kaikki vaadittavat varustelut niin koulukyydityksiin kuin aina kokousten pitämiseen yritysmatkoilla. Riippuen bussista varusteluun kuuluu muun muassa WC, DVD, CD, Verkkovirta, USB-latauspaikat kaikilta paikoilta, VGA/HDMI-videoliitäntä, liitäntä kaiuttimiin, täysi ilmastointi, henkilökohtaiset säätimet ja tietenkin turvavyöt kaikille matkustajille sekä tilavat tavaratilat.

Setra Turistibussi siisti sisätila

MINIBUSSIT

19-paikkaiset Sprinter pikkubussimme tarjoavat tilausajoja pienemmille ryhmille niin kauas kuin lähelle. Mukavan matkustamisen takaavat reilu sisäkorkeus, mukavat kallistuvat bussi-istuimet sekä jäähdytysilmastointi ja muut perusvarusteet. Bussista löytyy myös USB-laturipaikat kaikille matkustajille.

Siistit ja turvalliset bussit
Oulun joukkoliikenne

ERIKOISBUSSIT

Matalalattialinja-autot soveltuvat hyvin esimerkiksi lyhyille tilausajoille ja juhlakuljetuksiin. Busseista löytyy istumapaikkoja turvavöillä maksimissaan 47 henkilölle ja lisäksi rekisteröityjä seisomapaikkoja. Busseissa voi matkustaa jopa 90 henkilöä. Lisäksi meillä on busseja, joissa on rekisteröidyt pyörätuolipaikat sekä invarampit. Busseissa on niiaus mahdollisuus eli myös liikuntarajoitteiset pääsevät helposti kyytiin matalaan linja-autoon.

Matalalattialinja-autoilla voimme toteuttaa myös tapahtumien kuljetuksia ja hoitaa niin aikataulusuunnittelun kuin rahastuksen puolestanne.

Oubus tilausajot oulu joukkoliikenne tilausbussi
Tilausajot ja tapahtumakuljetukset matalalattialinja-autoilla
Scroll to Top
Vieritä ylös