BUSSIT

Matkusta mukavasti

NYKYAIKAISET
TURVALLISET
BUSSIT

Meiltä löytyy busseja 10-paikkaisista aina yli 60-paikkaisiin saakka, jokaiseen tarpeeseen. Huollamme bussejamme säännöllisesti omalla korjaamollamme sekä merkkikorjaamoissa, mikä takaa turvallisen ja luotettavan matkustamisen. Lisäksi teemme busseille joka ajon jälkeen sekä ulko- että sisäsiivouksen,
– siisti bussi on mukava aloitus matkalle.

Kaikista busseistamme löytyy alkolukko kuljettajalle turvallisen matkanteon takaamiseksi, ja lisäksi kaikissa turistibusseissa on turvavyöt kaikille matkustajille.

bussiKALUSTO

ERIKOISBUSSIT

MINIBUSSIT

TURISTIBUSSIT

TURISTIBUSSIT

50-60-paikkaisista turistibusseistamme löytyvät kaikki vaadittavat varustelut niin koulukyydityksiin kuin aina kokousten pitämiseen yritysmatkoilla. Riippuen bussista varusteluun kuuluu muun muassa WC, DVD, CD, Verkkovirta, USB-latauspaikat kaikilta paikoilta, VGA/HDMI-videoliitäntä, liitäntä kaiuttimiin, täysi ilmastointi, henkilökohtaiset säätimet ja tietenkin turvavyöt kaikille matkustajille sekä tilavat tavaratilat.

MINIBUSSIT

19-paikkaiset Sprinter pikkubussimme tarjoavat tilausajoja pienemmille ryhmille niin kauas kuin lähelle. Mukavan matkustamisen takaavat reilu sisäkorkeus, mukavat kallistuvat bussi-istuimet sekä jäähdytysilmastointi ja muut perusvarusteet. Bussista löytyy myös USB-laturipaikat kaikille matkustajille.
Siistit ja turvalliset bussit

ERIKOISBUSSIT

Matalalattia linja-autot soveltuvat hyvin esimerkiksi lyhyille tilausajoille ja juhlakuljetuksiin. Busseista löytyy istumapaikkoja turvavöillä maksimissaan 47 henkilölle ja lisäksi rekisteröityjä seisomapaikkoja. Busseissa voi matkustaa jopa 90 henkilöä!
Vieritä ylös