BUSSIMATKAT
SUOMEEN TAI ULKOMAILLE

Yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa tarjoamme laajan matkavalikoiman, josta löytyy matkoja jokaiseen makuun; kylpylälomia, kiertomatkoja, kotimaan sekä ulkomaan bussimatkoja sekä talven matkoja lentäen pakkasia pakoon. Lisäksi YkkösGolf järjestää laadukkaita golfmatkoja ympäri Eurooppaa. Valmismatkojen lisäksi voimme räätälöidä ryhmällesi oman matkan yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa. Vastuullisena matkanjärjestäjänä matkoilla toimii Ykkösmatkat (Matka Veijalainen Oy). Lisätietoa Ykkösmatkojen matkoista saat meiltä soittamalla 0443828200 tai sähköpostilla oubus@oubus.fi.

bussimatkat

Järjestämme tilausajomatkoja erilaisiin tapahtumiin sekä tapahtumiin. Oulun alue on meille tärkeä ja haluamme olla mukana lisäämässä lähialueiden matkailua. Järjestämme yhdessä muiden toimijoiden kanssa kuljetuksia vierailukohteisiin lähialueille.

RYHMÄMATKAT

Kokoa oma ryhmä ja lähde juuri sellaiselle matkalle kuin haluatte! Tutussa porukassa on mukava matkustaa ja matkaan voi sisällyttää juuri sellaista ohjelmaa kuin ryhmä haluaa – olipa sitten kyse kuljetuksesta omalta kotipaikkakunnalta tai vierailusta johonkin erikoiskohteeseen, jossa ei aivan tavallisella matkalla käydä. Ykkösmatkojen suosituimpia kohteita jo useiden vuosien ajan ovat olleet Pärnun kylpylät. Ykkösmatkat ovat tehneet ryhmille mm. lukuisia erityyppisiä Euroopan kiertomatkoja, risteilyjä, erilaisia harrastematkoja (puutarha-, liikunta-, kulttuurimatkat yms.) ja ohjelmallisia ruskamatkoja Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa sekä paljon muuta.

VALMISMATKAT

Ykkösmatkojen monipuolinen matkavalikoima on nyt myös saatavilla Oubussin asiakkaille! Matkavalikoimasta löytyy matkoja jokaiseen makuun; kylpylälomia, kiertomatkoja, kotimaan sekä ulkomaan bussimatkoja sekä talven matkoja lentäen pakkasia pakoon. Lisäksi YkkösGolf järjestää laadukkaita golfmatkoja ympäri Eurooppaa. Valmismatkojen lisäksi voimme räätälöidä ryhmällesi oman matkan yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa. Vastuullisena matkanjärjestäjänä matkoilla toimii Ykkösmatkat (Matka Veijalainen Oy).
Scroll to Top
Vieritä ylös