MEIDÄN TARINA

Pitkät juuret, uudet tuulet

Olemme oululainen vuonna 2006 perustettu perheyritys, jonka toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tärkeitä arvoja ovat paikallisuus, ympäristöystävällisyys, palveluhenkisyys ja tietenkin turvallisuus.

Työnantajana pyrimme panostamaan työntekijöidemme työhyvinvointiin, mikä on mielestämme avain laadukkaaseen palveluun ja kehitykseen. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä hieman yli 40 alansa ammattilaista erinäisissä tehtävissä.

Toimitusjohtaja ja perustaja, Rauli Lindeman, on toiminut linja-autoalalla Oulun alueella johtotehtävissä 1980-luvulta lähtien.
Vuoteen 2014 asti toimimme pelkästään tilausajoliikenteessä, jonka jälkeen laajensimme toimintaamme ja nykyisin liikennöimme myös osaa Oulun joukkoliikenteestä. Olemme kasvattaneet liiketoimintaamme perustamisesta lähtien rauhalliseen tahtiin vakaalle pohjalle.

Nykyisin tarjoamme asiakkaillemme tilausajoja sekä paikallisliikenteen palveluja.
Meiltä löytyy tällä hetkellä reilu 20 linja-autoa erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin, paikallisliikenteen busseista aina hyvin varusteltuihin turistibusseihin.

Lisää tarinoita meistä ja työntekijöistämme löydät blogistamme ja Facebook-sivuiltame!

 

paikallinen

Olemme oululainen perheyritys, jonka toimistusjohtaja Rauli Lindeman on toiminut linja-autoalalla johtotehtävissä yli 30 vuotta.
Oulu ja paikallisuus ovat meille tärkeitä asioita, ja haluamme olla mukana kehittämässä oululaista joukkoliikennettä sekä matkailua. 

Oulu ja paikallisuus ovat meille tärkeitä asioita, ja haluamme olla mukana kehittämässä niitä.

 

vastuullinen

Täytämme toiminnallamme tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset ja noudatamme ajoissamme aina voimassa olevia työ- ja lepoaikalakeja. Huolehdimme kalustostamme huolto-ohjelmien mukaisesti ja haluamme taata aina turvallisen matkustamisen. 

Kehitämme toiminnan ympäristöystävällisyyttä säännöllisesti minimoimalla joutokäynnit, kouluttamalla henkilöstömme taloudelliseen ajotapaan ja päivittämällä kalustoamme minimoidaksemme hiilijalanjälkemme.

perheyritys

Yrittäjyys on meille tärkeä asia ja omissa hankinnoissamme pyrimme aina painottamaan toimittajan paikallisuutta sekä yrittäjyyttä. 

Haluamme palvella asiakasta aina henkilökohtaisesti.

 
OUBUS HENKILÖKUNTA LINJA-AUTONKULJETTAJA TYÖPAIKKA BUSSIKUSKI OULU REKRY AVOIN TYÖPAIKKA
Scroll to Top
Vieritä ylös