BUSSIMAINONTA

Ulkomainonta
Linjat 7, 50, 51
Oulu – Saarela – Puolivälinkangas, Kempele, Svaaninsuo, Haapamaa
Bussien ulkomainonnalla tavoitat joukkoliikenteen käyttäjien lisäksi tuhansia kaupunkilaisia tielläliikkujia päivittäin.

 

DigiScreen-mainonta

Cityliikenne (Linjat A, B, C)
Keskusta – Värttö, Raksila, Limingantulli

Digiscreen-mainonta on tutkitusti positiivinen mainosväline tavoittaa ihmisiä siellä missä he päivittäin liikkuvat.

32″ DigiScreenit vangitsevat matkustajien katseet varmasti ja suurin osa matkustajista pitää sitä viihteellisenä ja mielenkiintoisena sisältönä matkustaessa.

 

Ota yhteyttä ja räätälöidään yrityksellenne sopiva paketti näkyvyyttä!

Mainospaikat myy:
Ronja Lindeman
0505001773
ronja.lindeman@oubus.fi

 

ULKOMAINONTA

Bussien ulkomainoksilla tavoitat paikallisesti tuhansia ihmisiä päivittäin. Me tarjoamme mainospaikkoja Oulun joukkoliikenteen busseissa useilla linjoilla. Linjat kulkevat Oulun keskustan, Kastellin, Kempeleen ja Oulunsalon alueella. Voit valita haluatko mainoksesi bussin pysäkin puoleiselle sivulle, tien puoleiselle sivulle tai molemmille.
Hinnat alk. 100€/kpl

SISÄMAINOKSET

Oulun joukkoliikenteessä tehdään vuosittain noin kymmenen miljoonaa matkaa. Jos haluat tavoittaa joukkoliikenteen matkustajat, on paras tapa siihen penkkimainokset. Näitä mainoksia matkustajan on mahdoton olla huomaamatta!

DIGINÄYTÖT

Oulun joukkoliikenteen ainoat diginäytöt ovat Citybusseissa. Nämä 32 tuumaiset pystynäytöt löytyvät linjoilta A, B ja C, jotka liikennöivät päivittäin Oulun keskustan ja Värtön, Limingantullin sekä Raksilan alueella. Diginäytöissä voi toteuttaa kuvien lisäksi videomainoksi.
Vieritä ylös